Routebeschrijving

Special Olympics Regionale Spelen

Topsportcentrum Almere

Adres: Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LA Almere

Parkeren:

Parkeren rondom het topsportcentrum Almere is gratis en er is voldoende ruimte beschikbaar.

De parkeerplekken voor de hoofdingang van het Topsportcentrum worden verplaatst. Daarom zijn er tussen 2 en 21 oktober 2023 minder parkeerplekken beschikbaar. U kunt voorbij de sporthal parkeren of op het P&R terrein aan de Jasper Warnerstraat.

Auto:

Vanuit de richting Amsterdam neemt u op de A6 afslag 2 (Almere Poort). Onderaan de afrit slaat u rechtsaf. Nadat u onder de snelweg door bent gereden, slaat u meteen rechtsaf de Elementendreef op (parallel aan de A6). Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de tweede kruising met verkeerslichten slaat u linksaf (Pierre de Coubertinlaan). Rijdt langs de sporthal, sla linksaf en parkeer aan de achterkant. Of rijd even door op de Jasper Wernerstraat naar het P&R parkeerterrein.

Vanaf de richting Lelystad neemt u op de A6 afslag Almere Poort. Onderaan de afrit slaat u rechtsaf. Bij de tweede kruising met verkeerslichten slaat u linksaf (Pierre de Coubertinlaan). Rijdt langs de sporthal, sla linksaf en parkeer aan de achterkant. Of rijd even door op de Jasper Wernerstraat naar het P&R parkeerterrein.

Openbaar vervoer:

Het NS-station Almere Poort en het naastgelegen busstation bevinden zich op enkele minuten loopafstand van het Topsportcentrum.